אריזת משרד

למה אריזת משרד עם LaMoov זה הכי קל?

לצד העבודה השוטפת המתקיימת בכל מקום עבודה ובכל משרד, כשיש צורך בהעתקת המשרד ממקום למקום או במעבר משרד הרי זהו פרויקט בפני עצמו. כאשר יש "פרויקט" כזה שצריך לטפל בו, אפשר כמובן לפנות ל-LaMoov  בתור חברה לניהול הפרויקט, LaMoov תטפל בכל פרטי המעבר גם מאחורי הקלעים וגם בשטח, תתאם ותסגור את כל הספקים ואנשי המקצוע הדרושים למעבר ותדאג להוציא את הפרויקט מהכוח אל הפועל. הלקוח מצדו צריך להקצות עובד מהחברה שיהווה פונקציה שתנהל את כל הדרוש ותתנהל באופן ישיר מול נציג חברת LaMoov.  

מיון לאריזת משרד

 חלק אינטגרלי מעבודת האריזה וקודם לה, הוא פעולת המיון. זו פעולה מבורכת שמביאה לחיסכון בזמן ובכסף. אם רוצים לבצע מעבר מהיר, יעיל וקל ולחסוך בקרטונים מיותרים שיעמיסו בלאגן על הבלאגן הקיים ממילא, על פעולת המיון להתקיים לפני עבודת האריזה. כל עוד ממיינים לפני המעבר, נהנים מיתרון של זמן ומהיכולת לשלוט בלוחות הזמנים, כמו להבחין בכמויות החפצים בעמדת העבודה ובהתאם לכך להחליט כמה זמן מראש כדאי להתחיל בעבודת המיון. באופן כללי כל עובד יודע אם בעמדת העבודה שלו קיימים חפצים שאין לו צורך בהם (תמיד יש כלי כתיבה שלא עובדים, חותמות לא מעודכנות, בקבוקי דיו ריקים, ניירת מיותרת, חפצים אישיים של מי שישבו שם לפניו וכו') ומהם עליו להיפטר. רצוי מאוד שאת עבודת המיון כל אדם יבצע בעצמו. כל אדם אחר שיעשה זאת עבורו בהכרח יעשה זאת פחות טוב.

אריזת משרד

 בכל הקשור לאריזת המשרד, כמובן שאנו נדאג לכל כמויות הקרטונים שיידרשו. ובנוגע לעבודת האריזה עצמה יש מס' אפשרויות:

  1. הלקוח לא עושה דבר וכל פעולת האריזה נעשית על ידינו בלבד (במקרה כזה רצוי מאוד שהלקוח יקדים ויבצע את עבודת המיון טרם האריזה, כך שהאורזים יוכלו פשוט לקחת קרטון ולהכניס לתוכו את הציוד שעובר בוודאות, אחרת האורזים יקחו גם את מה שלא בהכרח צריך).
  2. כשבועיים לפני המעבר הלקוח יקבל כמות בסיסית של קרטונים שתחולק לכל עובדי המשרד, כך שכל אחד יוכל לבצע מיון בחפציו ולארוז רק את מה שדרוש לו בעמדת העבודה שלו. יתר החפצים, השייכים לחללים המשותפים של המשרד ייארזו וייעטפו ע"י חברת ההובלה או חברת האריזה.

עבודת האריזה כוללת כמובן גם אריזה של כל החללים המשותפים, אריזה של מטבחים (צלחות וכוסות שבירים), עיטוף של כל החפצים השבירים, אריזה של חפצי נוי עדינים, פסלים, תמונות, מסכי מחשב, מכשירי חשמל וכו'.

כמובן עיטוף ואריזה של חפצים גדולים וכבדים, ריהוט יוקרתי, שידות, מדפסות גדולות וכו'.

באמצעות שימוש בטכניקות אריזת דירות מתקדמות ניתן להבטיח כי כל הציוד שלכם יגיע בשלום. באריזה נכונה כל הרכוש מחולק לפי גודל, סוג החומר ומידת הרגישות שלו. כל ארגז נאטם באמצעות הציוד הנכון והטוב ביותר, המאפשר להוביל אותו בצורה בטוחה ליעדו.

עמידה בלוחות זמנים

ישנם משרדים שאנו מצליחים לבצע עבורם את עבודת האריזה וההובלה באותו יום, ויש משרדים שעלינו לחלק את העבודה ליומיים או יותר. הכל תלוי בגודל המשרד (קטן, בינוני או גדול), בכמויות התכולה שיש להעביר, בפירוקים והרכבות שיש לבצע ועוד. אנו מגיעים לסייר במשרד ודנים עם הלקוח . כל מקרה לגופו. בכל מקרה, אנו מכוונים לבצע את העבודה במהירות האפשרית ובמינימום הפסד ימי עבודה למשרד.

אריזת משרד – עשו זאת בעצמכם

אם מדובר במשרד קטן והחלטתם לבצע את עבודת האריזה בעצמכם, באמצעות שמירה על כמה כללים פשוטים, כל אחד ואחד יכול לארוז את חפציו בצורה בטוחה ומתקדמת. לפניכם כמה טיפים שיעזרו לכם לארוז בצורה נכונה:

  1. קרטונים לאריזת בתים – הרשת מלאה בחברות שונות המציעות "חבילת מעבר" הכוללת כמות גדולה של קרטונים חדשים ונקיים בגדלים שונים לפי בחירתכם, גלילי נייר, פצפצים, מסקינטייפ וכו'. תוכלו לגשת לרכוש או לבקש משלוח לבית. כך תכינו את הציוד הדרוש לכם לאריזה מראש. בחרו ארגזים טובים (עדיף בעלי דופן כפולה), הצטיידו במסקינטיים חזק, יריעות פלסטיק (פצפצים), בדים וניירות עיתון לבידוד ומניעת זעזועים, טושי סימון – "לורדים" בצבעים כהים וסכין יפנית.
     
  2. אריזת כלים שבירים – כלים עדינים ושבירים יש לארוז באופן נפרד. על כל כוס, צלחת, או כלי שביר אחר להיות עטופים בנפרד ומכל הכיוונים – בבד, בנייר עיתון או בניילון "פצפצים". העיטוף המבודד מונע לא רק שברים וסדקים, אלא גם שריטות וחבלות שנגרמות מכלים המשתפשפים זה בזה תוך כדי ההובלה.

שימו לב שאינכם מניחים בקרטון כלים כבדים על כלים קלים, אלא להפך. כדי שהכובד לא יצור שבר.
 

  1. השתדלו למלא ארגזים כך שלא יהיה רעש של תזוזה בתוך הארגז. שימו לב כי כל רעש כזה עלול להוביל לשבר בחפצים שנארזו.
     
  2. חשוב לוודא כי הארגזים אינם עולים במשקלם על 15 קילו לארגז. ארגזים כבדים מאוד מקשים על ההובלה ממקום למקום. בהקשר הזה, מומלץ לארוז ספרים או חפצים כבדים אחרים דווקא בארגזים קטנים באופן יחסי, המאפשרים שמירה על משקל סביר. 
     
  3. לא לשכוח בסיום אריזת כל קרטון להקפיד לרשום את תכולת הארגז על דפנותיו. אם מדובר בציוד שביר – הקפידו לרשום זאת בכל דופן אפשרית.
     
  4. ביום המעבר, הקפידו להשאיר כמה ארגזים פתוחים לדברים של הרגע האחרון. בארגזים הללו מומלץ לשים סבון, נייר טואלט, קפה וכדומה. סמנו אותם במיוחד וודאו שארגזים אלו יהיו זמינים עבורכם ביעד החדש אליו אתם עוברים, בעזרתם תוכלו להכנס בצורה חלקה יותר, כבר מהרגע הראשון. 

לחץ כאן לקביעת פגישת ייעוץ למעבר דירה

    רוצים לדעת יותר?

    מלאו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

    מחפשים שירות למעבר דירה או משרד?

    הצוות שלנו ישמח לספק לכם מידע על הכל.

    הצוות שלנו ישמח לענות לכם לכל שאלה, תוכלו ליצור אתנו קשר בטלפון 054-7780088 או להשאיר את הפרטים שלכם ואנחנו נחזור אליכם:

      קבלו הצעת מחיר

      השאירו פרטים או חייגו
      054-7780088




        ×
        בודק...